FAMILIAAL VERMOGENSRECHT EN SUCCESSIEPLANNING

Successieplanning houdt in dat men door kennis van legale technieken reeds tijdens het leven, doch “zonder zich uit te kleden alvorens slapen te gaan”, de fiscale druk bij het overlijden of ten gevolge van bedrijfsopvolging vermindert. Kennis inzake schenkingen, vennootschappen, erfenisrecht, fiscaliteit, samenlevingsvormen, familierecht en onroerend goed zijn vereist.

Op het vlak van vereffeningen en verdelingen zowel na echtscheiding als na erfenis is Katrien Beelen uitgegroeid tot één van de voornaamste advocaten van Vlaanderen.  Van bij de studies specialiseerde zij zich in deze richting.  Nog voor in België de huwelijkscontracten op maat gekend waren volgde zij in Nederland al een gespecialiseerde opleiding om de vooruitstrevende principes van onze Noorderburen te implementeren in het Belgische huwelijksvermogensrecht.

Al haar specialisatievakken tijdens haar opleiding gingen uit naar deze rechtstak onder begeleiding van eminenties als prof. Senaeve en Verbeke.  Vandaag de dag is niets haar vreemd of het nu uw, uiterst ingewikkelde, echtscheiding of erfenis betreft.

Daarbij wordt steeds ingezet op resultaat.